Servicewoningen Zuylenstede

Bij de locatie Zuylenstede heeft Vecht en IJssel 80 Servicewoningen naast het woonzorgcentrum en 24 inleunwoningen in het woonzorgcentrum.

Kijk hier voor een overzicht van de verschillende type Servicewoningen van Zuylenstede en de huurprijzen.

De Servicewoningen hebben een eigen ingang in het gebouw, die toegang geeft tot de liften en het trappenhuis. U kunt binnendoor naar het woonzorgcentrum lopen, waar u van harte welkom bent in het restaurant, voor deelname aan activiteiten of voor een bezoekje aan de winkel of de kapsalon.
In het woonzorgcentrum zijn 24 uur per dag zorgmedewerkers aanwezig.

Wij hanteren een leeftijdsgrens van 65 jaar. Inschrijven kan pas nadat deze leeftijd bereikt is. 

Om in aanmerking te komen voor een Servicewoning heeft u geen zorgindicatie nodig. Een zorgindicatie kan wel voorrang geven bij de toewijzing van een Servicewoning. Een kopie van de indicatie dient daarvoor in ons bezit te zijn.

Kijk voor meer informatie ook op de informatieve speciale website over wonen in Zuylenstede, met en zonder zorg: www.woneninzuylenstede.nl   

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven? Vult u dan het inschrijfformulier servicewoningen Zuylenstede in.
Voor uw inschrijving voor een woning in Zuylenstede brengen wij éénmalig € 35,- in rekening en vervolgens jaarlijks € 9,- voor handhaving van uw inschrijving.
Sataat u ingeschreven bij Woningnet  dan brengen wij de éénmalige inschrijfkosten en de jaarlijkse adminstratiekosten niet in rekening.

U kunt het inschrijfformulier met machtiging ingevuld en ondertekend (zonder postzegel) opsturen naar:
Vecht en IJssel 
t.a.v. Cliëntzaken
Antwoordnummer 55039
3505 VB UTRECHT

Het ingevulde formulier kunt u ook mailen naar: clientzaken@vechtenijssel.nl  

Voor meer informatie over onze Servicewoningen kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs via T: (030) 3033 500 (op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur) of via e-mail: klantadviseurs@vechtenijssel.nl

Kijk hier voor een actueel overzicht van de wachttijden van al onze woningen, van Zorg Thuis en dagbesteding.

Zuylenstede nieuws

Twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht

Mevrouw mr. T.G. (Tia) van Beek en de heer B. (Boban) Vukicevic, MBA zijn per 1 mei 2022 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Vecht en IJssel. Tia van Beek zal binnen de Raad van Toezicht de portefeuille Financiën op zich nemen en Boban Vukicevic de portefeuille ICT en Zorgtechnologie.

Samenwerking met ZorgSpectrum aan ‘Verpleeghuis van de toekomst

Vecht en IJssel werkt met ZorgSpectrum uit Nieuwegein samen in het innovatieve project ‘Verpleeghuis van de Toekomst’, verpleeghuiszorg waarbij zorgtechnologie en digitale mogelijkheden maximale ondersteuning bieden aan bewoners en zorgprofessionals. Het centrale uitgangspunt daarbij is: hoe kunnen we waarde toevoegen aan het leven van onze mensen?

Nieuwe bestuurder start 1 oktober 2021

Vecht en IJssel is verheugd dat ze in de persoon van mw. Sigrid van der Heide een nieuwe bestuurder heeft gevonden die de organisatie verder zal leiden naar de toekomst, volgens de koers van onze Strategische Verbeelding 2020—2024. Sigrid van der Heide start per 1 oktober 2021. Vanuit het huidige bestuur blijft interim bestuurder Daniëlle Santen tot begin december om te zorgen voor een goede overdracht naar Sigrid.

Jaarverslag Vecht en IJssel 2020

Het jaar 2020 was een enerverend jaar voor Vecht en IJssel, waarin veel gebeurd en gedaan is, ook vanwege corona. Dat leverde verdrietige situaties op, uitdagingen, maar ook mooie momenten. We zijn trots op wat we in 2020 samen hebben bereikt! U leest het allemaal terug in ons Jaarverslag 2020 en in het Bestuursverslag 2020. (lees verder)

Feestelijke start renovatie Zuylenstede

Na bijna 2 jaar van voorbereiden, overleggen en afstemmen is woensdag 2 juni feestelijk het startsein gegeven voor de renovatie van onze locatie Zuylenstede. Met de onthulling van een groot bouwdoek aan de gevel, gaf wethouder Maarten van Ooijen, samen met bestuurder Paul van Wingaarden van Vecht en IJssel en directeur Teus Oskam van Estea, het begin aan van de uitvoer van dit grote project. De wethouder gaf Vecht en IJssel en Estea een compliment voor de wijze waarop ze de renovatie de afgelopen twee jaar hebben voorbereid, in goede afstemming met alle cliënten, huurders en medewerkers.

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...