Inschrijven

Servicewoningen

Bent u 65-plusser, dan kunt u in aanmerking komen voor een van onze servicewoningen bij Ewoud (IJsselstein of Zuylenstede (Utrecht, Overvecht).

Wilt u zich inschrijven voor een servicewoning bij Ewoud of Zuylenstede, vult u dan het inschrijfformulier Servicewoningen Vecht en IJssel in.

Kosten voor inschrijving
Voor uw inschrijving in IJsselstein brengen wij éénmalig € 32,40 in rekening en vervolgens jaarlijks € 10,20 voor handhaving van uw inschrijving.

Voor uw inschrijving voor een woning in Zuylenstede brengen wij éénmalig € 32,40 in rekening en vervolgens jaarlijks € 9,20 voor handhaving van uw inschrijving.
Staat u ingeschreven bij Woningnet  dan brengen wij de éénmalige inschrijfkosten en de jaarlijkse adminstratiekosten voor Zuylenstede niet in rekening.

Zorgindicatie
Om voor een Servicewoning aan in aanmerking te komen heeft u geen zorgindicatie nodig. Een zorgindicatie geeft wel voorrang bij de toewijzing van een Servicewoning. Een kopie van de indicatie dient daarvoor in ons bezit te zijn. 

Het inschrijfformulier met machtiging kunt u ingevuld en ondertekend opsturen naar:
Vecht en IJssel
t.a.v. Cliëntzaken
Antwoordnummer 55039
3505 VB  UTRECHT

U kunt het ingevulde formulier ook mailen naar:  clientzaken@vechtenijssel.nl

Kijk hier voor meer informatie over de type woningen en de huurprijzen van onze servicewoningen in IJsselstein.

Kijk hier voor de informatiebrochure voor de servicewoningen Jan v.d. Heydenweg 302 t/m 348 (nieuwbouw zijde Paardenlaan)

Meer informatie over onze servicewoningen in Zuylenstede vindt u hier.

Voor de appartementen van Bo-Ex in Parc Transwijk verloopt de inschrijving via Woningnet.

Vecht en IJssel nieuws

Vecht en IJssel tekent samenwerkingsverband ONUe

Vecht en IJssel heeft deze maand de samenwerkingsovereenkomst getekend voor het Oudergeneeskundig Netwerk Utrecht eerste lijn (ONUe). Daarmee kunnen we ook voor kwetsbare ouderen in de wijk een beroep doen op gespecialiseerde behandelaars van Novicare. ONUe is een samenwerkingsverband van de Utrechtse zorgorganisaties Vecht en IJssel, AxionContinu, Careyn, Bartholomeus Gasthuis en behandeldienst Novicare.

Nieuw lid RvT voor Vecht en IJssel

Nicole Michon-van Tuel is per 1 juni 2019 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Vecht en IJssel. Zij volgt voor de portefeuille financiën en vastgoed als voorzitter van de auditcommissie Eric Kroon op, die na twee zittingstermijnen afscheid neemt. Nicole Michon is zelfstandig adviseur en interim manager als finance professional. Ze combineert ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van ondernemingsfinanciën, met toezichthoudende ervaring in de non-profit sector.

Lekker actief dankzij gift Roest Crollius Fonds

Wij hebben maar liefst € 1.000,- ontvangen van het Roest Crolliusfonds voor de aanschaf van materialen om te kunnen picknicken, muziek te maken en beweegactiviteiten te doen met cliënten van onze locatie Ewoud en kinderen van de Kloosterspeeltuin in IJsselstein.

Inspirerend werkbezoek CDA-Tweede Kamerlid Evert-Jan Slootweg

In onze locatie Lieven de Key beleefden we 2 november een inspirerende ochtend, bij het werkbezoek van CDA-Tweede Kamerlid Evert-Jan Slootweg. “Om zelf te ervaren was de effecten van beleid zijn in de dagelijkse praktijk”. CDA-gemeenteraadslid Jantine Zwinkels uit Utrecht sloot aan bij het bezoek. Slootweg was onder de indruk van de 3 medewerkers van Lieven de Key waar hij een gesprek mee had. “Wat een betrokkenheid”, merkte hij op.

Henk Woertman nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Per 1 juli 2018 is Henk Woertman benoemd tot voorzitter van de RvT van Vecht en IJssel. Zijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening en hij beschikt over veel kennis en ervaring in de gezondheidssector (ouderenzorg, thuiszorg, revalidatie e.d.). Zijn profiel sluit goed aan bij de ontwikkelingen binnen Vecht en IJssel.

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...