Welkom bij Zuylenstede

In de wijk Overvecht, grenzend aan de Vecht, wonen 250 mensen in een appartement of servicewoning van Zuylenstede. Daarnaast biedt 'de Zonnehoek' voor gekoesterd Wonen een warm thuiis aan 24 ouderen met dementie. 

Renovatie
In 2021 en 2022 wordt Zuylenstede grondig gerenoveerd. Alle zorg- en huurappartementen worden gemoderniseerd en geschikt gemaakt voor ouderen met een zwaardere zorgvraag. Zodat ouderen er veilig kunnen wonen en onze medewerkers er veilig kunnen werken. 
Ook wordt het gebouw binnen en buiten aan moderne eisen voor milieu en comfort. 

Ook afdeling 'De Zonnehoek' voor Gekoesterd Wonen (voor ouderen met dementie) wordt verbouwd en het aantal plaatsen wordt uitgebreid van 24 naar 32. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de  locatiefolder van Zuylenstede. 


Wonen in Zuylenstede betekent kiezen voor een veilige leefomgeving. In uw zorgappartement of servicewoning leidt u een zo zelfstandig mogelijk leven. Tegelijkertijd kunt u een beroep doen op extra zorg en diensten, van huishoudelijke hulp, persoonlijke begeleiding, verzorging en verpleging tot het restaurant en de winkel. Voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking staan onze medewerkers welzijn, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde garant voor goede begeleiding.

Op Zuylenstede bieden wij de volgende diensten voor wonen, welzijn en zorg:

Zuylenstede nieuws

Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Vecht en IJssel

Mevrouw Iris Bandhoe en mevrouw Piera Mereu zijn per 1 augustus 2021 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Vecht en IJssel.

Jaarverslag Vecht en IJssel 2020

Het jaar 2020 was een enerverend jaar voor Vecht en IJssel, waarin veel gebeurd en gedaan is, ook vanwege corona. Dat leverde verdrietige situaties op, uitdagingen, maar ook mooie momenten. We zijn trots op wat we in 2020 samen hebben bereikt! U leest het allemaal terug in ons Jaarverslag 2020 en in het Bestuursverslag 2020. (lees verder)

Feestelijke start renovatie Zuylenstede

Na bijna 2 jaar van voorbereiden, overleggen en afstemmen is woensdag 2 juni feestelijk het startsein gegeven voor de renovatie van onze locatie Zuylenstede. Met de onthulling van een groot bouwdoek aan de gevel, gaf wethouder Maarten van Ooijen, samen met bestuurder Paul van Wingaarden van Vecht en IJssel en directeur Teus Oskam van Estea, het begin aan van de uitvoer van dit grote project. De wethouder gaf Vecht en IJssel en Estea een compliment voor de wijze waarop ze de renovatie de afgelopen twee jaar hebben voorbereid, in goede afstemming met alle cliƫnten, huurders en medewerkers.

VVAR van start

De Internationale Dag van de Verpleging is bij ons de formele start van de VVAR, de Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad. Lees verder voor het introductiefilmpje van de VVAR!

Vacature voor nieuwe bestuurder Vecht en IJssel

Wij zoeken een nieuwe bestuurder ... ... die zich herkent in de volgende woorden: visie, lef, inspirerende verbinder, resultaatgericht, energiek, focus, zorg, charisma, bedrijfskunde, boegbeeld, creatief, zakelijk, empathisch, ...

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...