Onze koers voor de toekomst: Strategische Verbeelding 2020-2024

Klik hier en ga naar onze ‘Strategische Verbeelding 2020-2024’.

De 4 hoofdlijnen zijn:

  1. We maken heldere keuzes binnen de verpleeghuiszorg, met heldere locatieprofielen die aansluiten op de behoefte van cliënten;
  2. We ontwikkelen nieuwe zorg- en woonconcepten in de wijk, zodat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen;
  3. We ontwikkelen een gewaardeerde, stevige en innovatieve organisatie, met deskundige en wendbare medewerkers;
  4. We combineren traditioneel fysieke zorg met digitale zorg en vergroten daarmee de regie en bevorderen de veiligheid van cliënten. 

    Bekijk hier de introductie van ons bestuur op de Strategische Verbeelding 2020-2024 

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...