Daniƫlle Santen nieuwe bestuurder a.i. bij Vecht en IJssel

Samen met collega-bestuurder Paul van Wingaarden zal Daniëlle Santen in een collegiaal bestuur uitvoering geven aan de Strategische Verbeelding 2020-2024, de nieuwe strategische koers van Vecht en IJssel. Verder neemt ze de portefeuilles Kwaliteit en Veiligheid (inclusief zorg en corona), HRM en veranderprocessen op zich.

Daniëlle Santen is een ervaren (interim)bestuurder, manager en adviseur in verandertrajecten, de laatste jaren met name actief bij zorgorganisaties, die vanuit ondernemerschap en bedrijfsmatig inzicht veranderingen realiseert.  
Daniëlle Santen heeft een juridische achtergrond en is naast de ouderenzorg ook werkzaam geweest in de hospitality en arbeidsmarktbemiddeling. 
De tijdelijke aanstelling van Daniëlle Santen gebruikt de Raad van Toezicht van Vecht en IJssel om te komen tot een definitieve invulling van de toekomstige bestuurdersfunctie binnen Vecht en IJssel, na evaluatie van het bestaande twee-hoofdig  bestuursmodel. 

We wensen Daniëlle Santen veel succes en ook veel plezier toe bij haar nieuwe functie.
Namens de Raad van Toezicht,

Henk Woertman  
Voorzitter Raad van Toezicht Vecht en IJssel

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...