Vecht en IJssel zet tweehoofdig bestuursmodel voort

Vecht en IJssel wacht de komende periode volop uitdagingen. De strategische koers tot 2024 is bepaald en daarnaast zetten we in op herontwikkeling van het vastgoed op twee van de vier locaties.
De Raad van Toezicht ziet de toekomst van Vecht en IJssel vol vertrouwen tegemoet en is verheugd dat beide bestuurders hebben aangegeven samen invulling te willen blijven geven aan de uitdagingen.

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...