Brand in locatie Transwijk

In het appartement dat als kantoor wordt gebruikt, was brand ontstaan in de keuken. Medewerkers hebben snel gealarmeerd en zijn begonnen met de ontruiming. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust.

De cliënten werden tijdelijk opgevangen in het restaurant. Aan het eind van de avond kon iedereen terug naar het eigen appartement.

Door de korte lijnen zijn snel extra medewerkers naar de locatie Transwijk gekomen om te ondersteunen. Hierdoor konden de bewoners op hun gemak worden gesteld.

We bedanken al onze medewerkers voor het adequate handelen en de extra ondersteuning die kon worden geboden om onze bewoners gerust te stellen. Daarnaast gaat onze dank uit naar alle hulpdiensten.

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...