Henk Woertman nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Sinds 2014 verricht hij interim managementopdrachten, waaronder als interim-bestuurder bij Centrum Reuma en Revalidatie in Rotterdam. Daarvoor was hij o.a.  CFO bij Stichting Fundis/Vierstroom.
Henk beschikt over een groot netwerk en  jarenlange ervaring in toezichthoudende rollen, waaronder bij RvT Jeugdriagg Noord Holland Zuid en bijvoorbeeld Argos Zorggroep. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring op het terrein van strategie, organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, vastgoed en kwaliteit en veiligheid van dienstverlening. 

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...