Lintje voor 'onze' vrijwilligster Rijmie de Jong

Rijmie is al ruim 30 jaar vrijwilliger bij Ewoud, maar ook actief bij de Molenwinkel, de Nederlands Hervormde Gemeente en het hospice in IJsselstein. Daarnaast is zij ook al geruime tijd voorzitter van de cliëntenraad in Ewoud en lid van de Centrale cliëntenraad.
Van harte gefeliciteerd Rijmie met deze welverdiende onderscheiding!


 
 

 

 

 

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...