Open dag van Zorg en Welzijn 17 maart

Tijdens de open dag op 17 maart kunt u zonder aanmelden naar binnen lopen, genieten van koffie of thee en informatie krijgen over wonen, welzijn en zorg bij Vecht en IJssel.
Of u nu kiest voor één van onze servicewoningen, voor zelfstandig Zorgwonen of als u een indicatie heeft voor verzorgd Wonen, bij Vecht en IJssel kunt u een beroep doen op onze zorgteams. Overigens ook als u in de buurt van onze locaties woont en wijkverpleging zoekt.

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...