Pluim voor Zuylenstede in witboek 'Trots op ouderenzorg'

Op pagina 62 (Familielid, man, leeftijd onbekend, Utrecht) vertelt een zoon het verhaal van zijn moeder. Een mooie pluim voor Zuylenstede!

Klik hier om het hele witboek te lezen en (weer) enthousiast te worden over de ouderenzorg. (PDF)

Het witboek werd woensdag 22 november jl. aangeboden aan de nieuwe minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, ter inspiratie en als leiddraad voor de ouderenzorg in Nederland. Het boek is een uitvloeisel van het manifest 'Scherp op ouderenzorg' van Hugo Borst en Carin Gaemers en werd samengesteld samen met het Nationaal Ouderenfonds.
 

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...