Lichtsculptuur Vecht en IJssel in Sint Maarten Parade Utrecht

De lichtsculptuur wordt deze weken door cliënten en vrijwilligers van Transwijk gemaakt, van wilgentenen en vliegerpapier. Tijdens de lichtjestocht worden het kunstwerk en vele lampionnen meegedragen door cliënten en vrijwilligers van Transwijk, buurtbewoners, kinderen uit de wijk een leerlingen van ZMLK-school De Stip. Een deel van de bonte Vecht en IJsselgroep zal met een fietstrein in de parade meerijden. 

Global Goals

De 17 `Global Goals` zijn dit jaar het leidend thema voor de Sint Maarten Parade en daar heeft Vecht en IJssel ook goed over nagedacht. Gezondheidszorg voor iedereen (Global Goal 3) spreekt voor zich bij een woonzorgorganisatie als Vecht en IJsel. De bron van het leven op aarde, water, komt terug in de sculptuur, aansluitend bij Global Goal 14, dat gaat over het beschermen en duurzaam gebruik van oceanen en zeeën. De samenwerking met heel veel diverse partijen rondom onze deelname aan de lichtjesparade , waaronder vluchtelingen die meehelpen bouwen, staat voor Global Goal nr. 17, het versterken van het mondiaal partnerschap om doelen te bereiken.
Meer weten? Kijk op http://www.sintmaartenparade.nl/

 

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...