Bestuurder a.i. Paul van Wingaarden gestart

Paul van Wingaarden zal samen met de huidige bestuurder, Daniëlle van Veen, verdere voortgang geven aan het herstelplan en aan de reeds ingezette koers die gericht is op een toekomstbestendig Vecht en IJssel.
Onder andere heeft Paul van Wingaarden bestuurlijke ervaring opgedaan in de zorg en daarnaast is hij zeer ervaren op het gebied van verbeter- en hersteltrajecten zoals ten aanzien van kwaliteit van zorg en financiën.

Namens de Raad van Toezicht, Patrick van den Brink - voorzitter

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...