Informatie-bijeenkomsten servicewoningen en zelfstandig zorgwonen op 13 en 20 juni

Meld u ook aan!
U bent welkom op 13 juni van 10.00 - 12.00 uur in Ewoud, in IJsselstein en op 20 juni in onze locatie Zuylenstede in Utrecht(Overvecht), ook van 10.00 - 12.00 uur.

Wilt u deelnemen, meld u dan uiterlijk vrijdag 26 mei aan door te mailen naar: clientzaken@vechtenijssel.nl of bel: (030) 3033 593.
Kijk voor meer informatie over zelfstandig zorgwonen ook op onze speciale website:  www.zelfstandigzorgwonen.nl 

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...