Trefpunt Lieven de Key: ontmoetingsplaats voor ouderen met dementie uit Zuilen

Gezelligheid, een praatje, muziek en herkenning komen samen in Trefpunt Lieven de Key.

 

 


Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Informele ontmoetingsochtend op woendag (10.00-12.00 uur) of de gezellige weekafsluiting op vrijdagmiddag (14.00-15.30 uur) via jacqueline.sturkenboom@vechtenijssel.nl of T: 06 86 82 58 09 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur)

Ouderen met dementie uit Zuilen zijn welkom in Trefpunt Lieven de Key, altijd samen met een eigen begeleider.
Deelname aan de bijeenkomsten is gratis, zowel voor de oudere als voor de begeleider.

 

 

Woonzorgcentra

Vecht en IJssel beschikt over drie woonzorgcentra, te weten Ewoud in IJsselstein, Transwijk en Zuylenstede in Utrecht. Stuk voor stuk unieke locaties door hun eigen identiteit en cultuur.
lees meer...

Gekoesterd Wonen

Binnen Vecht en IJssel bieden we Gekoesterd Wonen. Dit is een woonvorm waarmee wordt nagestreefd aan cliënten met een ZZP 5 (Zorg Zwaarte Pakket) en BOPZ indicatie, kwaliteit van leven en welzijn te bieden.
lees meer...

Servicewoningen

Vecht en IJssel heeft in IJsselstein en Utrecht diverse servicewoningen. U kunt hier apart wonen met de dienstverlening en faciliteiten van het woonzorgcentrum.
lees meer...

Zorg Thuis

Vecht en IJssel biedt mensen die thuis willen blijven wonen ondersteuning op het gebied van huishouding, verpleging, persoonlijke verzorging of begeleiding. Deze diensten zijn ondergebracht bij Zorg Thuis.
lees meer...